Kotkan kaupunginteatteri | 2014

Tiina Lymi

Kuva: Juha Metso
OHJAUS Tommi Kainulainen
LAVASTUS Kalle Ropponen
PUKUSUUNNITTELU Anne Hannula
VALOSUUNNITTELU Essi Santala
ÄÄNISUUNNITTELU Kaj Günther
VIDEOPROJISOINNIT  Kalle Ropponen, Essi Santala   

ROOLEISSA
Osku Haavisto, Mirka Mylläri, Lise Holmberg, 
Antti Leskinen, Miia Maaranen, Jarkko Sarjanen, Kari Kukkonen ja Aleksi Lavaste
    
  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director
  4. Managing Director
  5. Managing Director
  6. Managing Director

Kritiikkejä:

"[Esitys] kirkastuu jälkimmäisellä puoliajalla tarinaksi siitä, miten ihminen jättää ehdollisen onnen pakonomaisen tavoittelun ja suostuu henkiseen kasvuun. Palkintona siintää tutustuminen siihen ihmiseen, jonka kanssa joutuu elämään kuolemaan saakka, omaan itseensä. [...] Tommi Kainulaisen ohjaus on jälleen taitava, näkemyksellinen, ehjä. Kainulaisen linjan kehittymisen seuraaminen on kiinnostavaa - niin kauan, kun hänet Kotkassa saamme pitää."
- Anna-Maija Järvi_Herlevi / Kymen sanomat
 
"Tommi Kainulaisen ohjaama esitys tarjoilee herkkua ennen kaikkea niille katsojille, jotka kaipaavat komedioiltakin jonkinlaista sisältöä. Tämä esitys ei ole niitä, jotka poistuvat mielistä muistijälkiä jättämättä."
-   Harri Parikka / Reimari

"Ohjaaja Tommi Kainulainen on tehnyt mainiota työtä. Tarina etenee, räiskyy. Koko lavaa käytetään tehokkaasti hyväksi. [...] Kävellessä esityksen jälkeen naulakolle päin kuuli sieltä täältä näytelmästä vain kehuvia kommentteja. Puhujat olivat oikeassa. Susi sisällä on ehdottomasti katsomisen arvoinen teos."

- Kouvolan sanomat

Vesa ja Tuula on täydellinen pari. On trendikäs koti, on lapset, menestystä, ystäviä ja rakkautta täynnä oleva avioliitto - juuri se pariskunta jonka statuksia sosiaalisessa mediassa kytätään kadehtien. Vai onko kaikki sittenkään sitä miltä näyttää?

Kun Vesa eräänänä aamuna suutelee lehden sivuilla vierasta naista, juuttuu Tuulalla aamukahvi väärään kurkkuun. Tästä hetkestä alkaa purkautua vyyhti, jossa jokainen joutuu näyttämään todellisen karvansa - ystäviä ja perhettä unohtamatta.

Mitä jää kun kulissit puretaan ja ihmiset heittäytyvät vaistojensa varaan? Ja onko haaskalle tunkua?

Susi sisällä on Tiina Lymin railakas komedia tästä ajasta, jossa puhutaan suoraan ja sanoja säästelemättä!
   
Ensi-ilta oli 15.2.2014 Suurella näyttämöllä
Esityskuvat: Juha Lahtinen