Kotkan kaupunginteatteri | 2013

Viivi Saarela

Juliste: Tiina Hauta-Aho
  1. Managing Director
  2. Managing Director
  3. Managing Director
  4. Managing Director
  5. Managing Director
  6. Managing Director
  7. Managing Director
OHJAUS Tommi Kainulainen
LAVASTUS, PUVUSTUS JA VALOSUUNNITTELU: Tiina Hauta-Aho
ÄÄNISUUNNITTELU: Kaj Günther
TARPEISTO: ​Minna Sundelin

ROOLEISSA
Miia Maaranen, Aleksi Lavaste

Kritiikkejä:

"Satusoppa on riemastuttava johdatus teatterin maailmaan ja siinä sivussa mitä hauskinta viihdettä kaikenikäisille. Ensi-illassa lasten kikatukseen sekoittui tuhti annos aikuisten antaumuksellista hohotusta [...] Löytötavaratoimis-tossa kun ollaan, rekvisiitta löytyy läheltä: paha äitipuoli syntyy isosta takista ja naulakosta, ihana prinssi matkalaukusta ja isosta purkista. Lentomatkalle pääsee, kun heiluttaa maton hapsuja hurjasti. Kun soppaan vielä lisätään korvaa kutkuttavat äänet ja miljöötä maalailevat valot, katsoja on houkuteltu täydesti leikkiin mukaan. Hienointa esityksessä onkin, että se paljastaa, miten illuusio luodaan teatterin keinoin. Oivalluksesta syntyy vapauttava nauru. [...]Tommi Kainulaisen ohjaus on tasapainoista, konstailematonta ja näyttelijätyölle tilaa antavaa. Koko työryhmälle kiitos esityksen innostuneesta ylöspanosta."
- Sisko Nampajärvi / Kymen sanomat

Ulla Sisko Elviira Virtanen on lapsi joka ei osaa leikkiä. Kun Ullan äiti hukkaa tyttärensä mennessään ostoksille, menee kiltti ja
käyttäytyvä Ulla sinne mistä kadonneita asioita löydetään - löytötavaratoimistoon.

Ullan onneksi sieltä löytyy myös toinen lapsi,
Antti, joka ottaa tehtäväkseen opettaa Ullalle kadonneen satuilemisen taidon.

Tässä vauhdikkaassa satukimarassa lyödään samaan soppaan roppakaupalla tuttuja satuhahmoja ja kannustetaan lapsia heidän tärkeinpään työhönsä - leikkiin!

Ensi-ilta oli 21.3.2013 Naapuri-näyttämöllä   
Esityskuvat: Juha Lahtinen