Valkeakosken kaupunginteatteri| 2011

Reko Lundán

Aina joku eksyy

Kuva: Janne Kulosaari
OHJAUS Tommi Kainulainen
LAVASTUS Petri Tuhkanen
VALOSUUNNITTELU Katja Muttilainen
PUKUSUUNNITTELU Sanni Tamminen
ÄÄNISUUNNITTELU Simo Rokka

ROOLEISSA
Petri Kuorikoski, Mira Flinkman, Kristiina Turunen, Emilia Huuskonen, Olli Myyrä, Timo Tamminen, Lauri Heinonen, Harri Koskela, Kristiina Laurila, Pauliina Syrjälä
 1. Managing Director
 2. Managing Director
 3. Managing Director
 4. Managing Director
 5. Managing Director
 6. Managing Director
 7. Managing Director
 8. Managing Director
 9. Managing Director
 10. Managing Director
 11. Managing Director
 12. Managing Director
 13. Managing Director
 14. Managing Director
 15. Managing Director
 16. Managing Director
 17. Managing Director
 18. Managing Director
 19. Managing Director

Kritiikkejä:

"Valkeakosken versio on kutkuttava. Suurin kiitos kuuluu vahvan henkilöohjauksen tehneelle Tommi Kainulaiselle. Yleisö ei huomaa, että lavalla on kaksi täysin ensikertalaista näyttelijää. [...] Lundánin tragikoominen teksti kantaa. Ensi-ilta yleisö Valkeakoskella hyrskyi ja tyrskyi, nenäliina kourassa."
- Heli Mustonen / Aamulehti

"Näytelmän sanoma on niin puhutteleva ja taitavien esittäjien ansioista niin vahvasti kiinni tässä ajassa, että ainakin minä pohdin vielä yövuoteella sen sanomaa. Kati Sirén ansaitsee kiitoksen ohjaaja Tommi Kainulaisen tuonnista Valkeakosken kaupunginteatteriin. Nuori mies on laittanut työhön koko sydämensä. Voin vain toivoa tulevaisuuden tuovan uusia ohjaustöitä vielä Valkeakoskellakin."
- Saara Mäkelä / Mielipide Valkeakosken sanomissa

Reko Lundánin uusklassikko on hulvaton sukukronikka Rinteen perheestä, jonka aikuiset vesat Aki ja Liisa joutuvat äitinsä äkillisen sairauden pysäyttämänä kohtaamaan menneisyytensä haamut. Alkaa suunnistus läpi vuosikymmenten, jossa rastit on enemmän tai vähemmän hukassa.

Onko Äiti vielä äiti vaikka spriissä keitettäisiin? Tässä sukkelassa ja suorapuheisessa teatterileikissä ryöppyää runsas murre, soivat ihanat ikivihreät ja eletään niin maan perusteellisesti!

Ensi-ilta oli 7.10.2011 Valkeakosken kaupunginteatterissa.
Esityskuvat: Janne Kulosaari ja Petri Tuhkanen